streda, 8. február 2012, 9:59, meniny má
Hľadať:

Fórum

Darček

Dodo 08. 02. 2009
Dobry den, rad by som kupil priatelke nejake spodne pradlo, velmi kvalitne, ale za dobru cenu . Chcem, aby vyzeralo aj vkusne a nie vyslovene vulgarne, tak by som Vas chcel poprosit o nejaku radu.
mirka 08. 02. 2009
Ahoj Dodko,zvolil si si dobru volbu.Bola som zopar krat v Bikini na Vajnorskej a myslim,ze ako zena,ktora ma rada tiez kvalitne,pekne a nie moc vyzyvave pradielko,ti mozem vrelo odporucit skoru navstevu tohto obchodiku alebo si prezri stranku,mal by sa spustit aj net-shop.
admin 08. 02. 2009
Táto diskusia bola prenesená zo starej verzie stránky www.bikinistore.sk
bikinistore 08. 02. 2009
Ahoj Dodko, s radostou ta vitam na nasej novootvorenej stranke. Myslim, ze vysnivany darcek pre tvoju priatelku nebude pre nas ziaden problem.Spominany druh bielizne je velmi oblubeny medzi zenami i muzmi, preto nemoze chybat ani v nasej ponuke. Cena zodpoveda kvalite a znacke, ale aby som bola presnejsia, ceny suprav sa pohybuju od 1000,-Sk vyssie. Myslim, ze by si si urcite vybral.Radi ta privitame!
Admin 08. 02. 2009
Hi, ja som chcel iba poznamenať, že skôr ako pôjdeš niečo vyberať potrebuješ jednu základnú vec... Musíš vedieť veľkosť akú nosí tvoja priateľka. Takže treba si všimnúť čísielká na vysačkách. Konkrétne by ťa malo zaujímať veľkosť košíka, obvod hrudníka a nejaký údaj o nohavičkách. Skús si pozrieť veľkostnú tabuľku aby si mal predstavu o čom asi píšem. Inak daj vedieť ako to dopadlo...
adam 08. 02. 2009
ahojte No, mam podobny problem ako na zaciatku Dodo. Chcem rychlo kupit nejaku spodnu bielizen priatelke ale nevyznam sa v tych velkostiach. Viem, ze mam pozriet etikety. Ale nejako sa v tom nevyznam. Mozte mi este raz niekto poradit naco mam vlastne pritom davat pozor? dik
bikinistore 08. 02. 2009
ahoj Adam, pri kúpe spodnej bielizne je dôležité vedieť veľkosť podprsenky. Podprsenky sú číslované podľa obvodu (t.j.v cm,napr.70,75,80), k tomu je priradená veľkosť košíka(napr.A,B,C atď.)Je to európske číslovanie, takže by sa malo nachádzať na každej podprsenke. Ak by si našiel číslovanie iného typu, nevadí, stačí si ho zapamätať, v našich predajniach je personál vybavený aj takýmito vedomosťami.
adam 08. 02. 2009
Takze dakujem, nakoniec som priatelke vybral pekne elasticke tricko a sedelo ako uliate. Ale blizi sa leto a urcite som s nakupmi neskoncil.
jaaa 16. 02. 2009
Tento problém mám stále aj ja. Ked mám niečo frajerke kúpiť, mám vždy dilemu na dva dni....

Reagovať

Meno/nick: *
E-mail:
  Zobraziť e-mail
WWW:
Text: *
Späť

Anketa

Ako vnímate deň sv. Valentína 14. februára
poznám, vraj je to sviatok zamilovaných
nepoznám, deň ako každý iný
už viac rokov po sebe kupujem partnerovi darčeky
pôjdeme v dvojici na dobrú večeru
deň sv. Valentína poznám, no neoslavujem
chystám sa kupovať darčeky vo vašom obchode :)
Celkom hlasovalo: 1612

Fórum

Dobrý den, chcela s ...
Ja nosím tangá už ...
Vyskusal som kvantum ...
Niektoré ženy pova ...
Tangace su moje oblu ...
chlapy, kto z vas pr ...

Návštev: 266 080

Copyright 2005-2009 © Bikini store. All rights reserved.
Webhosting Forma, s.r.o.